Aragó 2015. Recorregut en BTT, circular, de 7 dies. Sencer.



L’esdeveniment organitzat per Rutes en BTT Sílvia Rovira. És un trajecte circular de 7 dies de durada. El punt de sortida i d’arribada Nueno, petita població pocs km d’Osca capital.

L'itinerari segueix molt de tros la ruta: Travessia dels Pirineus en BTT de Jordi la Parra. Recorregut tot ell pel Pirineu Aragonès.

Les nostres etapes, les podem diferenciar en tres trams molt evidents.



Serra i canons de Guara a tocar de la Hoya d'Osca, territori feréstec i àrids. Ple de petits pobles abandonats o amb molt poca població i serveis.

Etapa 2. Nocito, Aïnsa



Transpirinenca. Circulant per etapes mítiques com és la Serra de Cutas a la Vall d’Ordesa. Seguim per penya Oturia sobre Sabiñánigo, la darrere ja cap a Navarra pel Pueyo d’Escues. Amb dures pujades i meravelloses vistes del Pirineu.




Retorn. Pel camí de Sant Jaume Català per San Juan de la Penya. Amb un afegit pel Mirador dels Voltors a Sarsamarcuello, Mallos de Riglos i castell de Loarre. Aquest tram li dóna al recorregut un encant especial al combinar Paisatge amb arquitectura.


I ja per acabar, el meu més sincer agraïment a Rutes en BTT Sílvia Rovira per la sensacional organització, logística, allotjaments i guiatge.

Que ho gaudiu tant com ho he gaudit jo.

Les fotos clicant l'enllaç: https://goo.gl/photos/2yp8crFWKHMwnWLp8

Comentaris