Eurovelo 8. Etapa 11. Bullas. VV del Noroeste. Múrcia 28 03 2018.


Juan "EL de al Dahon", l'anfitrio de Murcia, quin luxe.
Eurovelo 8. Etapa 11. Bullas. VV del Noroeste. Múrcia 28 03 2018.

Surto com és costum després de fer un cafè i torrada encara no són les 9. Torno a trobar la VV del Noroestei ja no la deixaré fins a arribar a Múrcia. La Via Verda té indicacions en sentit de Múrcia A Caravaca de la Cruz per el que en algun punt he fet alguna que altre marrada al despistar-me seguint la via. També cal destacar que el ferm, en alguns trams, es força malmès. SeSembla que la VV es compartida per usos agrícoles i de servituds locals, que fa que no tingui una continuïtat homogènia.

Transita entre zones de seca i creuant barrancs per sobre del riu Mula, que amb les darreres pluges sembla que porta aigua.
Transita prp de la poblacio El Niño, toca Mula de resquitllada, els Baños queden un tros enllà, Campos del Rio, la creuo pel bell mig, aquesta població gaudeix d'alberg a la VV però aquestes dades encara és tancat. Alguazas, és on ens trobem amb el company, i a partir d'ara cap a Molina de Segura, Alcantarilla i arribem seguint prop del riu Segura i l'horta Murciana

Ekls companys Pedro i Alfonso al taller autogestionat de Murcia en Bici 
Veiem la zona de distribució dels canals de rec del riu Segura, La Contraparada, la roda de la Norià, Els Jerònims, seguim prop el riu per carrils bici ben arreglats, es nota que som a la capital.

Deixem el riu per anar a dinar i al llarg de la tarde arribem al local de Múrcia en Bici, avui tenen el taller autogestionat, podré aprofitar per fer una bona neteja i greixada doncs entra aigua i sorra dels darrers dies la bici ho agraeix.

Avui gaudiré d'estada en família a casa del company Juan, molt amables tan ell com la seva esposa i fill. Tot el meu agraïment per tan cordial rebuda i atenció. No vull oblidar-me dels companys de Múrcia en Bici i en especial del Pedro I Alfons coneguts i companys de la sortida entre València i Marràqueix de 2016.



L'Etapa d'avui ha sigut molt relaxada, tant pel fet de transitar per via Verda, com pel poc desnivell acumulat. I per descomptat per la bona companyia del Joan. Ha anat molt bé per recuperar dels darrers dies de vent.

Relive 'Eurovelo 8. Etapa 11. Bullas, vv del noroeste, Murcia.'

Comentaris