Eurovelo 1. Portugal. Etapa 12. Figueira de Foz- Torreira. 12 04 2017.

Canal d'Aveiro amb els vixells i les cases de colors pastel.
Eurovelo1. Portugal. Etapa 12. Figueira de Foz Torreira 12 04 2017.


Cabanes i barques de pescadors amb colors del parxis.

El recorregut d'avui comença a la ciutat de Figueira da Foz, que està estratègicament situat i en una posició privilegiada en les ribes dels rics estuari del riu Mondego.

45 km d'adoquins uf quin mal
Continuant la ruta s'arriba a la platja de Mira, Desde Figueira fins platja de Mira són gairebé 45 km d'Adoquins que m'han deixat els baixos fets pols. Platja de Mira, s'estén per una sorra blanca. Tota l'àrea circumdant es caracteritza per la bellesa no només el mar, sinó també el bosc de pins, la llacuna i les dunes conservades per la vegetació existent. Un tom pels carrils bici, avui no puc gaudir de la platja doncs fins a darrere hora del matí no he vist el sol.

Avui la platja de Mira  es sota la boira no es veu.
A la ciutat d'Aveiro. Situat entre l'Oceà Atlàntic i les zones muntanyenques dels districtes contigus. Coneguda com la "Venècia portuguesa", pel canal i és considerat una de les més belles destinacions al país, gràcies als vaixells i els edificis de colors pastel i la seva tranquil·la atmosfera urbana.

Retol Vintage
Creu amb ferrys cap a Sao Jacinto, i d'aquí fins a Torreira. M'allotjo, a L'Hostal residencia o Veleiro, el mateix que vaig estar a la X Setmana Europea de cicloturisme de Murtosa




Powered by Wikiloc

Comentaris