Euro velo 1. Portugal. Etapa 3. Portimao- Sagres. 02 04 2017.


Penyasegat a Praia Boca do Rio

Euro velo 1. Portugal. Etapa 3. Portimao- Sagres. 02 04 2017.

La secció comença a la ciutat de Portimao, és coneguda per les platges de sorra amb aigües càlides i tranquil·les.

Praia e Rocha " Aquest camí no es al Google Maps"
Uns 3 quilòmetres del centre, Praia da Rocha és potser la més coneguda de les platges de l'Algarve. En aquesta platja es va construir la Catarina de Ribamar Fortalesa de Santa. Praia da Rocha Fortalesa ofereix avui un magnífic panorama sobre la ciutat, el riu i el mar, que accquires un encant especial per la nit, a la llum del sol ponent.

Restaurant Irlandes 
Les platges, algunes més petites, algunes més grans, però sempre emmarcades per penya-segats que adornen el paisatge. Aquest tros, acaba a la platja de sorra d'Alvor i el seu estuari, zona de la llacuna important per a l'observació d'aus.

Far de Cap de San Vicente.
Seguint el viatge arriba a la ciutat de Lagos, que val la pena visitar, les seves esglésies, museus, el castell i les muralles on un pot ser testimoni de belles vistes sobre la ciutat, la badia i la muntanya gamma de Monchique. També aprofito per fer un tom pel bell port de Lagos, on es pot visitar el "Caravela dóna Boa Esperança", una rèplica aproximada de la caravel·la dels descobriments portuguesos.

Esglesies i muralles de Lagos
Segueixo ara per la Praia de Boca do rio amb els seus majestuosos penya-segats. Uns darrers esforços i arribo a Vila do Bispo i per molt bona carretera, els darrers 10 quilòmetres fins Sagres.

En arribar a Sagres, deixo les meves alforges a l'alberg i faig arribo fins a la Fortalesa de Sagres, per acabar, el Cabo Sant Vicent.



Powered by Wikiloc

Comentaris