Euro velo 1. Portugal. Etapa 2. Faro Portimao. 01 04 2017

Euro velo 1. Portugal. Etapa 2. Faro Portimao. 01 04 2017
Illa de Faro
Després d'esmorzar,  començo la segona etapa. Començo a pedalar per vora de l'aeroport. La Quinta do Lago és un complex turístic a l'Algarve, un dels més luxosos d'Europa. S'insereix al parc natural de Ria Formosa (àrea protegida), un ampli paisatge de pins, amb impressionants vistes del llac i l'Oceà Atlàntic. Quinta do Lago és també una destinació de luxe per als observadors d'aus.

Entre el llac i els camps de golf
El recorregut, transita entre pasareles al costat del llac,  camins ben arreglats vora dels camps de golf
Quarteira, un lloc turístic de l'Algarve, platja amb espigons. Avui el centre de la ciutat és ple de competidors d'on triatló.

Ceramica portuguesa a l'entrada del mercat.

El següent destí és Vilamoura, un dels majors complexos d'oci a Europa. Golf, tenis, equitació, un casino i un aeròdrom són exemples de complements d'un complex turístic on la gran estrella és el port esportiu. Grans platges amb sorres.

Port esportiu a l'Albufeira.
Continuant viatge arriba a Albufeira. De l'àrab, Albufeira heretar els petits carrers estrets, l'antic castell i les cases molt blanques amb arcs. Ofereix uns 30 km de costa i més de 20 platges daurades. El camí que segueix la costa ofereix unes magnífiques vistes de la ciutat, les platges i els penya-segats, que acaba a la bonica cova de Xorino.


Lagoa
Entre Albufeira i Armação de Pera es pot visitar la Capella de Sant Sebastià,
Lagoa és el poble següent comtat, destaca Algar Sec, una espectacular formació rocosa natural que dóna lloc a una xarxa de coves on entra l'aigua del mar. l'estuari del riu Arade, o l'àrea natural única.

En acabar el municipi Ferragudo, amb les seves cases blanques, que condueix a les ribes del riu Arade, Ferragudo és un pintoresc poble de pescadors, situat davant de Portimão, que acaba l'etapa.



Powered by Wikiloc

Comentaris

El Quimet de Manresa ha dit…
La semana passada vaig tornar de fer la Transàndalus de una tirada i la setmana que vé començaré Portugal a la meva manera però seguint un gran % de la teva Ecovelo . M'agradaría molt poder contactar amb tú per rebre consells etc . El méu tlfn . 618293971 .Gràcies !!
mariotrindadept ha dit…
Felicidades.
Buscando sobre Eurovelo 1 encontro esta tua espectacular e inspiradora viagem. Nesta etapa passaste muito perto de minha casa. Vou continuar a estudar teu precioso Blog pois me interessa informação desde Irun até Ayamonte. Obrigado e boas viagens.