Eurovelo 1. Espanya. Etapa 3 Estella Logronyo Santo domingo de la Calzada. 16 03 2017



Logronyo Pont de Sant Jaume
Etapa 3 Estella Logronyo Santo domingo de la Calzada.

Com és normal als albergs del camí de Sant Jaume, a les 7 tothom està en peu començant a preparar les motxilles i a les 8 tothom al carrer. Només de sortir a la benzinera, aprofito per fer un most.


Sortida de Logronyo 
La pujada cap a Irache fa suar només començar. El trajecte seguint carretera esdevé trenca-cames. Vaig deixant enrere els petits pobles per on passa el camí. El traç que he agafat, és el del web de Biroto segueix el camí de peu, el camí és un GR i pensat per caminats, quan en algun punt amb cal baixar i empènyer la bici, decideixo definitivament que seguiré per carreteres properes al camí que va a peu, que són de bon fer i sense trànsit.


Monument al pelegri. Azofra

Monument al pelegri, Santo domingo de la calzada
Arribat a Logronyo poso el segell a la parada de la Mari, tota una institució. Deixo Logronyo pel camí de Gragea.

Una parada a fer un most i som-hi. Segueixo per Navarrete, Ventosa, Nájera. Tot és pujada, el darrer tram passat Canyes i fins Sant Domingo es fa etern. Encara sort que ve el vent de cul.


Recull d'albergs del camí Frances.
Arribo a Santo Domingo de la Calçada. Torno a parar a l'alberg de la Confraria del Sant, per cert refet els darrers anys molt ben equipat i modern. Després d'organitzar les meves bosses, una dutxa, un tomb per Sant Domingo, sopar i dormir.




Powered by Wikiloc

Comentaris