Manresa, Sant Sadurni , Martorell. Vuit anys despres.






Avui la colla de BTT de la Pirelli toca celebrar la festa del cava.


Tots a dalt del tractor.

Dinou companys emprenem la nostra peregrinació cap a Sant Sadurní.

Deixem Manresa creuant el pont Nou direcció el Suanya, Salelles i St. Salvador de Guardiola. Sortim de Sant Salvador pel camí de l'obaga fosca, enquitranat, fins a trobar BP 1101. La seguim direcció al coll del Bruc poc més d'1 km. Tornem a les pistes, ara transitem pel bosc que el darrer estiu és va cremar. Una baixada, pel camí de Julenques, seguin pel camí dels quatre vents, tots en pujada. Arribem a Sant Pau de la Guàrdia. Dela N II. Deixem enrere sant Pau de la Guàrdia per tal d'anar a la N II a Montserrat Parc. Parada i fonda.



Reprenem el camí, seguim per l'antiga N. II, fins al coll del Bruc. Anem pel camí de can Soteres a trobar un entretingut corriol a l'obaga de la Teuleria. Anem seguint el camí prop de la riera de Can Aguilera fins a trobar el camí de la Pobla de Claramunt. Creuem petits indrets, Martí de l'Estela, Piera, Can Bonastre, Can Bou, Monistrol d'Anoia i Sant Sadurní.

Parada i Fonda. Després de la corresponent ampolla de cava i correcte dinar tornem a lo nostre.



Quina cargolà
Deixem St. Sadurní. Anem per camins que ens duen fins a Gelida i Martorell. A l'estació dels catalans agafem un tren que ens torna a Manresa.




Fotos clica l'enllaç



Powered by Wikiloc

Comentaris