Flors i Corriols prop del Cardener.




Alguns dies com avui no sortir a gaudir de la natura, dels colors, del sol, de les vistes, penso que es una falta greu, en termes futbolístics es una targeta vermella, els capellans en dirien pecat mortal.

Desprès de dinar he agafat la bici de BTT per tal de anar a seguir uns corriols que a les darreres sortides, amb diferents companys, havia transitat, la fita d'avui es enllacar-los tots.



El primer tram de corriol amb du a Pineda de Bages, resseguin el canal auxiliar de la sèquia. Deixo aquest varal i  amb dirigeixo direcció de sant Martí de Torruella. 
El segon tram del dia es que que des de Joncadella creuant la riera de Joncadella amb du a la Carrera i fins a Sant Martí de Torruella.  Vaig a buscar la riera de Vallverd i cap a cal Magre, Cal Garriga. Desprès de deixar enrrera La tosa. 
El quart i mes llarg corriol del dia, segueix els senyals blau i blanc de la caminada utratrail Rasos de peguera Manresa. Arribo a Callús, els senyals enfilen pel camí de la Sal, avui no es el que vull seguir. Vaig seguin prop del Cardener fins arribar a Cal Joando. Aquí m'ha costat de trobar el corriol, dons un gos al mig del meu camí m'ha fet desviar, pero al final hem arribat a un acord amb l'animal i he pogut seguir pel camí, corriol, que buscava. Aquest es el darrer del dia, el corriol es estret i cal estar atent dons la mes mínima es propici per una bona banyada a dins el cardener, per sota la vauma arribo finalment a cal Mingo. 
Travesso la gravera i pel polígon del Vinyats arribo novament al Poal i a Manresa.



De fet el dia es un dels que et queden a la retina per la lluminositat colors i temps i per suposat el recorregut que no hi ha espatllat res.

Dades i traça a Wikiloc.


Comentaris