Eurovelo 8. Etapa 17. Sant Carles de la Ràpita, S. Jaume d'Enveja, L'Ampolla, Hospitalet de l'Infant, Cambrils, Salou, Tarragona. 03 04 2018.

Passeig maritim Cambrils.
Eurovelo 8. Etapa 17. Sant Carles de la Ràpita, S. Jaume d'Enveja, L'Ampolla, Hospitalet de l'Infant, Cambrils, Salou, Tarragona. 03 04 2018.

Avui torno al sempre sensacional delta de L'Ebre, no toca fer el recorregut turístic que de qualsevol manera recomano dedicar un dia.

Travesso per bones carreteres fins a Sant Jaume d'enveja on m'aturo esmorzar. A Sant Carles al sortir encara no he trobat cap establiment obert. Al Casal de Sant Jaume és ple a vessar, els pagesos estan esmorzant, aprofito per fer la xerrada amb els de la taula del costat.
Reprenc el camí cap a l'Ampolla i per vora mar fins a la cala de l'Àliga on toca la foto de rigor. En arribar a L'Ametlla, deixo la traça que duc que du a la platja de l'almadrava i segueixo per l'antiga N 340 A ara esdevingut via de serveis, sense cap mena de trànsit.

Far de Salou
L'Hospitalet, Miami, Cambrils. Arribo a Cambrils a migdia, m'aturo a reposar i proveir de queviures per menjar. Segueixo per al passeig marítim, avui tranquil, s'ha acabat les vacances. Arribo a Salou i faig camí al Far de Salou. Unes pujades i un recorregut a peu em permet de gaudir d'unes espectaculars vistes tant de la platja de Salou com Tarragona.
Entro i travesso la Pineda per tal d'anar a Tarragona. L'entrada de Tarragona, en ser hora de feina, les 5, es força transitada.
Em presento al mig de Tarragona a l'allotjament que tenia previst. Dutxa, un tom pel mercat de Tarragona a comprar algunes vitualles, recorregut turístic, seguint les instruccions de l'amfitrió de l'hostel i tot seguit a l'alberg. Gaudeixo d'una excel·lent cuina per sopar.


Relive 'Eurovelo 8. Etapa 17. Sant Carles de la Rapita, Tarragona.'

Comentaris