Eurovelo 8. Etapa 15. El Puig, llac d'Almenara, Borriana, Castelló. 01 04 2018.


Monumento al Menaoret de Juan García Ripollés en Castellón. El menaoret es el oficio de hacer cuerda trenzando el cáñamo, que se utilizaba para hacer alpargatas y cuerdas
Eurovelo 8. Etapa 15. El Puig, llac d'Almenara, BorrianaCastelló. 01 04 2018.

Avui no toca el despertador, cap dia toca el despertador, avui m'aixeco tard, 2/4 de 10, faig les bosses i després d'esmorzar començo a pedalar.

Sembla que els dies passen factura i costa de fer els quilometres, encara sort que el terreny és bo. Vaig a trobar la VV de la Safor i ja no la deixo fins a Sagunt. Sagunt està en obres i el carrer que caldria transitar és tallat, faig un tom per la zona industrial, deixo enrere Sagunt per la zona de,  VV de ojos negrós, sembla que hi ha moviment de ciclistes amunt i avall.
Llacs d'Almenara


Ara segueixo per carreteres amb poc trànsit. Arribo a la població d'Almenara, amb crida l'atenció la façana de Caixa, i l'imponent castell. Tot seguit faig cap als llacs d'Almenara, són plens de gen que gaudeixen de la Pasqua.

Un escultura a Castelló
Segueixo ara per passeig marítim, ara per un camí mes a l'interior, platja de Moncofa, Nules, a Nules faig un tom per al Parc Natural de fauna Salvatge "Clot de la Mare de Déu".

El recorregut s'endinsa per tal de fer cap a Castelló. Arribo per davant de la plaça dels Braus. Després de manjar cerco un allotjament per aturar-me. Encara que no he fet gaires quilòmetres estic cansat i decideixo reposar tota la tarda.

Abans d'anar a l'hotel faig un tom per tal de visitar Castelló, tot seguit a reposar que demà serà un altre dia.


Relive 'Eurovelo 8. Etapa 15. El Puig, Castelló'

Comentaris