Eurovelo 8. Etapa 05. Màlaga, Torre del Mar, Nerja, Almuñécar. 21 03 2018.

Cerro Gordo 22 03 2018 from Agustí Grané on Vimeo.




Eurovelo 8. Etapa 05. Màlaga, Torre del Mar, Nerja, Almuñécar. 21 03 2018.

Després d'una incursió al Decatló a darrera hora de la tarda per tal de comprar un paravent, sopar unes tapes per al centre de la ciutat. Avui de bon matí estic despert per tal de seguir el periple.

Deixo enrere Màlaga. Segueixo vora el mar per la platja de la Malagueta, panyo del Cuervo i Rincón de la Victòria, aquesta darrera realment ben mantinguda com a paratge natura.
Ara uns quilòmetres per la N 340, aquí la N esdevé una carretera prou tranquil·la. A Torre del Mar un nou passeig marítim, molt tranquil. Torno a la N 340 fins a passar Nerja. Just a la sortida de Nerja comença el trencacames del dia. A Maro és hora de dinar i aprofito per fer un mos a l'hostal de vora la carretera amb impressionants vistes sobre del mar.
Reprenc el viatge. Una petita incursió a la torre de Maro, puc gaudir de bones panoràmiques del litoral.
En continuar el meu traç deixa la N i s'endinsa al paratge natural de Cerro Gordo. Realment es un dels trams que tindre gravat a la memòria, doncs en pocs quilòmetres he coincidit 6 cops amb l'isard, amb paciència, he aconseguit de retratar i gravar uf que bonic trobar aquestes sorpreses gaire be a nivell de mar.
Darreres baixades i pujada. Fi d'etapa al poble del Xanquete, protagonista de Verano Azul. Almuñécar.
Vaig a l'hostal, una bona dutxa, a sopar per les rodalies dormir ben fresquet, avui no tindre calefacció.

Relive 'Eurovelo 8. Etapa 5. Málaga Almuñecar (pásant per Aldea Gordo, parc natural)'

Comentaris