Euro velo 1. Portugal. Etapa 4. Sagres Arrifama 03 04 2017.

Bona vista des d'el penyasegat de Praia do Amado
Euro velo 1. Portugal. Etapa 4. Sagres Arrifama 03 04 2017.


La secció comença a la localitat de Sagres, on es pot visitar el far del cap de Sant Vicent, al cap de San Vicente a Fortaleza amb el mateix nom.

Praia do amado.
Com patrimoni històric i cultural al llarg d'aquesta secció també es pot destacar la Fortalesa de Beliche, l'Església de Vila do Bispo, la Torre d'Aspa i el Museu del Mar i de la Terra Carrapateira.

Seguint per la cornisa
Fora de les ciutats, és difícil decidir què visitar en primer lloc a la costa. La costa és un tresor ple de vida marina, nombroses espècies d'aus natives i migratòries, i les belles platges. Entre les diverses espècies d'aus que es poden veure, per exemple, destacar l'àguila rara.

Precios


Aquesta secció està inclòs al Parc Natural del Sud-oest Alentejano i Costa Vicentina, que s'estén des de São Maldestres, al sud de Sines, a l'Burgau.Cobreix les àrees dels municipis de Aljezur, Odemira, Sines i Vila do Bispo

Un cabal amb saluda despres de la forta puj

I per acabar el dia nomes faltava una posta de pelicula.
Personalment penso que és l'etapa millor del recorregut, sobretot per l'espectacularitat de les vistes sobre la costa i les platges. Cal destacar que algun tram segueix el GR de la costa Rota Vicentina que és difícil de pedalar.



Powered by Wikiloc

Comentaris