Eurovelo 1. Espanya.. Etapa 13. Mérida- Zafra. 27 03 2017

Fang sortint de Mérida.

Etapa 13. Mérida Zafra. 27 03 2017

El dia comença força esplèndid, no plou i farà sol. Només de començar amb un tram de camí sortin de Mèrida per trobar la N 630 una enfangada mítica, conclusió que no seguiré cap més camí fins que el vent i sol assequin l'entorn.
L'Etapa transita per la N 630, tranquil·la i sense trànsit doncs és paral·lela a l'autopista. Creu Torremejia i aprofito per netejar el fang de la bici.

Carrer major.

Almendralejo faig una parada ala benzinera per omplir els bidons d'aquarius. Segueixo, amb creu amb un petit grup amb alforges que fan la via de la plata, són els primers que trobo des que vaig començar a Irun.

Vinyes per tot el que allarga la vista DO cava Extremenyo.
Villafranca de Barros para obligada per la pluja, sembla que no ha fet net del tot. Aprofito per menjar un entrepà mentre para de ploure, és migdia.
Un cop ha parat de ploure, reprenc el camí i ara fins a l'alberg de Zafra.
Akberg de Zafra millor que molts hostals.
Cal destacar de l'etapa d'avui la quantitat de vinyes regades que he trobat, cada vinya com el Pla de Bages immenses. DO cava Extremeny
A l'alberg dormo amb un alemany que fa la via de la Plata a peu. No és possible entendre. 

Pasttisos del conven de clausura.


Plaça major 
Parador Nacional
Netejo la roba plena de fang i tot seguit un tom per la població, un recuperador sopar i a dormir. Sembla que torna la normalitat. Ja en tenia ganes, cinc dies de neu, pluja, fred


Comentaris