Marxa Marrakech 2016. Etapa 6 Hornos/ Cazorla. 13 10 2016 Am mullo de valent.



Casa de les bicicletas. Cazorla

Etapa. 6. Hornos/ Cazorla 13 10 2016

Distancia 76,06 km
Ascens acumulat. 1.304 m+
Temps en moviment 7 h, 35 m

A causa de les pluges previstes a partir de migdia, la organització decideix modificar el recorregut i transitarà tot per carretera.


Panoramica sortida d'Hornos
Descripció del recorregut. Sortim de Yeste amb els primers km de baixada amb sensacionals vistes que ens ha deixat la pluja de la nit. En arribar al pantà del Tranco, som al riu Guadalquivir que ja no deixarem en tot el mati. Amb les previsions de pluja, he decidit de fer l'etapa sencera sense parar, les parades adients per fer les necessitats fisiològiques, alguna que altre foto.


Mirador Felix Rodriguez de la Fuente, Pantà del Tranco.
Segueixo vora del riu creuant petits pobles i algun que altre càmping. Poc abans d'arribar a Arroyo-frio, comença a ploure i faig una petita parada a Noguera de La Sierpe, benzinera. Sembla que el temps fa una treva i reprenc el camí.


Seguin el Duadalquivir.
Creu per darrer cop el Guadalquivir i comença la pujada del dia, en principi es deixa fer bé fins a arribar a Arroyo del Valle, Naixement del Guadalquivir. Ara ja els darrers quilòmetres, duen al Mirador de la Palomas. Aquí la pluja fa acte de presència, després d'una pausa i veure que no s'atura, decideixo seguir. La carretera de baixada fins a Cazorla.


Mirador  PORT DE LAS PALOMAS. Plou de Valent
Avui faig estada a l'hostal Andalusia. Per un mòdic preu renten la roba i asequen, doncs amb els darrers dies de pluja ha quedat galdosa.


Oliveres de Jaen. Camí de Cazorla.

Un cop dutxat aprofito per fer un tom per Cazorla, visito la casa de les bicis i el centre històric de la ciutat.

Dades del recorregut:

Powered by Wikiloc

Comentaris