Eurovelo 1. Vélodyssée 2016. Etapa 8. La Rochelle- Marennes





Aiguamolls prop de Marennes. Els peixos saltat. 
Dilluns 22 La Rochelle- Marennes

Avui sortim a bona hora, no trobem allotjament a on teníem pensat i caldrà fer una etapa de recuperació força curta.

Darreres barraques de pescadors.
Deixem la Rochelle pel port de Minimes i per vies ciclables. Els següents quilometres sempre vora de l'Oceà. Darreres cabanes de pescadors i comensen les inmenses platges. 

ChatillonPlage
Creuem Chatillon Plage i sempre per pistes ciclables deixem l'Oceà per arribar a Rochefort per una excel·lent Via Verda. Fem un petit recorregut urbà, aprofito per anar a la farmàcia a repostar de protecció solar. Deixem enrere el nucli urbà per la zona portuària i polígons industrial. Seguim per pista i en algun punt carretera compartida amb poc trànsit.

Estacio de Rochefort
La pista es plana però estem molt acalorats, i ens aturem a reposar i fer un Kit Kat a Tonay Charente, just davant del canal en un establiment de restauració que mostra molt poc interès amb els ciclistes.

Le Charanta. Baixava fent rally.
Anem seguint pistes de la Velodysse i després de creuar el canal de Charentes arribem a una gran zona d'aiguamolls, crida molt l'atenció la quantitat d'animals que es pot veure al llarg del recorregut. Fins i tot els peixos sembla que amb la calor volen sortir de l'aigua.


Pista adecuada per la Vrlodyssee
Darrers esforços i a mitja tarda som al nostre allotjament la darrera chambre d'hotes. Avui gaudirem de 2 habitacions i el Joan no aura de sentir els meus roncs.

Port de Marennes.
Després una dutxa un tom pel poble, sopar i dormir. Demà caldrà avançar el que no hem fet avui.

Dades del recorregut clica.

Comentaris