Eurovelo 1- Vélodyssée 2016. Etapa 6. Beauvoir Sur Mer. Sables d'Olonne

Avui pedalem sobre el mar Pas de Gois



Dissabte 20. Beauvoir Sur mer- Les Sables d'Olonne.

La marea baixa és a les 12, aprofitem per reposar, anar comprar el menjar dels nostres entrepans i anar a veure com baixa la marea.


Els ctxes començen a travesar.
A les 11 arribem al pas de Gois. Els primers cotxes comencen d'endinsar-se al mar, nosaltres, xino xano, arribem al capdavant de la cua. El fet de passar aquests 4 km amb uns centimetres d'aigua sota les rodes i al mig del mar, és una sensació especial que cal viure. Anem travessant, anem fent fotos, mentre va baixant la marea i encara no són les 12 ja som a l'altre costat. Darreres fotos i tornem a reprendre el nostre recorregut.


Carril bici  per creuar el pont. Vent molt fort.
Un cop deixem enrere el pont que uneix la illa de Moirmoutier amb la Barre de Monts, 10 km de carril reciclable, corriol de sauló, fan les delícies dels mes agosarats riders.


Pistes ciclables vora l'Ocean.

Platges inmenses
Espectaculars paisatges maritims.
Anem seguint, pistes ciclables amb aspectuals platges com a Sion sur L'Ocean, aiguamolls com les Barrers a Olon Sur Mer.


Aiguamolls
Gaudim del entorn, de la climatologia, fins que comença la calor a primera hora de la tarda. Finalment arribem al nostre allotjament a Le Chaume, prop del port de Sables d'Olonne.


Les platges a peu de la roda.
Una bona dutxa i bon sopar ens deixen a punt per demà tornar-hi.

La trça i dades del recorregut: Clica.


Comentaris