Eurovelo 1. Vélodyssée 2016. Etapa 11. Biscarrosse- Capbreton.

Mimizan Platge
Dijous 25. Biscarrose- Capbreton

Matinem com els darrers dies. Tornem a trobar el nostre recorregut. A Biscarrosse fem una parada iper tal de fer un cafè amb un parell de croissants. Com les botigues són obertes, aprofitem per carregar les vitualles que necessitarem durant l'etapa avui.



Els primers km són per una VV. fins Parentis en Born. Seguim per pista ciclable, encara sort, pel mig del bosc, les Landes són infinites.

Via ciclable al costa de la carretera qui es qui.
Creuem Mimizan i decidim aturar-nos a fer un most, el poc sopar de la vetlla, està passant factura. Un cop recuperats reprenem el camí. Més pista ciclable pel mig del bosc i prop de les platges. A Contis Plage, a les 3 de la tarda, el restaurant encara és obert, ens aturem per dinar i reposar del fort calor.

Campigs inmensoa al mig del bosc. Vieux Boucau les Bains
Xino xano anem seguint el nostre trajecte. San Girons Plage, a Léon tornem a la VV que no deixarem fins Vieux Bocau Les Bains, darrers quilometres pel carril bic, prop de la carretera ens du a Seignosse les Bains i Hossegor amb el seu llac.

Hosesegor llac.
Capbreton. Els carrers són plens de surfistes que van i venen, després de deixar enrere el canal i llac d´Hosegor.



Avui és el dia que arribem més tard de tots, són les 8 del vespre, fa 13 hores que hem començat, hem pedalat durant 8 h. Tres dies seguits de més de 135 km, a forta calor, menjar com si com sa, acaben passant factura, encara que sigui terreny molt pla.

El gat tampoc pot amb la calor

Encara sort que teníem hotel reservat per dormir. En arribar a l'hotel, dutxa refrescant, en Joan no es deixa perdre un bany a la piscina. Tot seguit un bon i recuperador sopar ens deixen a punt d'anar a dormir.

Dades i traça del dia: Clica

Comentaris