Eurovelo 1. Vélodyssée 2016. Etapa 10 Lacanau- Biscarrose

Seguim l'itinerai previst.

Dimecres 24- Llac de Lacanau- Biscarrosse.

Llac de Lacanau 7 mati
Tornem a començar de bon matí , les 7 som sobre la bici.
Sortim i refem els darrers quilometres per tal de seguir l'itinerari previst. Arribem a Lacanau-Ocean, també anomenat " Bordeaux Plage". Esdevéla platja, reina del surf a França i al volta'ns del 15 d'agost la reina del surf Europeu, celebra el campionat del món. A les 8 del matí quan passem amb bici pels càmpings, els surfistes encara dormen.

Pista ciclable, entre boscos
i dunes
Van desfilant els quilòmetres per piste ciclebe al mig de bosc comunal i a la nostra dreta podem veure grans dunes. Prop de cap Ferret comença un cert transit de ciclistes i surfistes que és desplacen a la platja.

Carril bici sortit d¡Arres
En arribar Arés fem un tom per la ciutat per carregar begudes i menjar del dia. Seguim per la pista ciclable que rodeja Bassin d'Arcachon. Pista molt urbana i sense gens d'interès. El recomanable, és arribar a Cap Ferret i creuar amb vaixell fins a Pyla Sur Mer amb vista a la duna de la Duna de Pilat.

Aribem a la Teste de Buc
La pista ens du a Audenge, ens endinsem al parc natural de Landes de Gascogne, la pista és com els darrers dies, pel mig de bosc de pins. A la Teste de Buch arribem a l'hora de dinar i aprofitem un McDonald per fer un entrepà i refrescar-nos amb l'aire condicionat.

Petit Nice 
La Lagune, al fons el banc d'Arguim
Platja de La Lagune
Deixem a la nostra dreta la gran Duna de Pilat i la pista segueix prop del mar amb excel·lent vistes de les platges de Petit Nice i la Laguna.

Llac de Gazaux- Sanguinet
Bungalow al campig de Navarrosse

Avui no hem trobat cap establiment per dormir doncs els francesos aprofiten els darrers dies de vacances i calor per gaudir de les platges. Passat Biscarrosse Plage, a Navarrosse, en un càmping podem allotjar-nos en un bungalou. Es mol tard, cansats i acalorats, avui no sopem i mengem els entrepans que encara duem a les sàrries. 

Dades i traça del recorregut: Clica

Comentaris