Camí Catala per St Joan de la Penya. 2 Maig Balaguer Osca

Monz´n, castell al fons.
2 de Maig. Balaguer, Algerri, Tamarit, Monsó, Berbegal, Pueio de Fañanas Osca.

Avui deixo l'alberg a 2/4 de 8. Els paradistes estan començant a muntar les parades. Surto de Balaguer per la carretera doncs el meu Camí serà per carreteres tranquil·les. Segueixo la C 36 cap a Castelló de Farfanya, Algerri aprofito per esmorzar. Segueixo per la plana ara, Alfarràs, arribo a la província d'Osca.
Tamarit de Llitera. Binèfar, fins a Monsó. L'antiga N, segueix prop de l'autopista i es fa molt empallegosa, també afecta el fet que és el primer dia de calor. Monsó, faig una pausa i ara seguiré per carreters molt tranquil·les i distretes. La plana esdevé plena de contrastos alguns camps de soja amb la flor groga, i la gran majori cereals amb diferents tons de verd.
Berbegal
Berbegal. Encara que dalt del turo, la vista panoràmica, es mereix l'esforç de pujar. Dino a l'hostal del poble.
Reprenc la sortida del dia. Tot tobogan, pujar, baixar, tornar a pujar. Deixo el pobles de Pertusa, Blecua i arribo a Osca.
Truco al Pepe, hospitaler de l'alberg d'Osca. Avui sembla que seré sol a l'alberg. Quan m'he dutxat vaig a fer un tom i sopar. Sorpresa, el centre s' ha convertit en zona de vianants el que fa molt agradable per passejar. És dissabte i els bars són plens veient el futbol, la lliga bull entre Barça i Madrid.


Dades del dia. Pedalat 7 h 39 m. Recorregut 127 km. Ascens 1187 m



Comentaris