Corriols prop d'Artés. Bon regal de cumpleanys.



Aiguabarreig Gavarresa Llobregat

Corriol camí d'Artés

Els Calls

Per la serra de Salkaves



Recorregut:
Pol Ind Carretera de Berga, la Corbatera, pol. Ind. Pla dels Manyanes, la caseta, Aiguabarreig Llobregat i Gavarresa, estació d’aforament Gavarresa-Artés, Gavarrersa, les Torres, Torrent del Mig, el Canet, les cases Noves, parc de la Muralla, Castell d’Artés, font del Raval, Riera Malrubí, els Calls, font de la Terma no hi mai aigua, pla del Soler, Can Vila, forns del camí de les Tàpies, font de les Tàpies, Serra de Salaves, Serrat del Galobard, pont de Cabrianes, Sant Jaume d’Olzinelles,

Descripció del recorregut.
El recorregut d’avui va des de Cabrianes al Pont de Cabrianes enllaçant corriols.
Començo al aiguabarreig del Llobregat i la Gavarresa, seguin vora la riera fins a sota les Torres on travesso la Gavarresa. No hi ha gual unes passeres ens permeten de creuar sense descalçar nos, jo sóc molt peruc i m’he descalçat. Segueixo entre canyer cap Artés. L’amo del tros a eixamplat el camp i sa perdut un tram de l'antic camí, cal circular per la vora del camp fins a tornar trobar el camí. Creu el mas del Canet i just abans de trobar la Riera de Malrubí trenco a la dreta per un corriol que amb du al castell d’Artés. Dono la volta a Artés per tal d’anar a trobar l'antic camí dels Calls, esdevingut corriol que amb durà fis Torrecabota. Aquí he seguit el corriol cap a Can Vila i he seguit sempre per corriol fins a sobre la font de les Tapies, segueixo enllaçant corriols de diferentes pedalades, per la serra de Salaves i arribo finalment al Pont de Cabrianes.
Cap a cassa pel camí millor.

Observacions.
El recorregut d’avui encara que surto i arribo a Manresa he obviat el tros i només he gravat entre Cabrianes i el Pont de Cabrianes. Tot el recorregut des de l’aiguabarreig de la Gavarresa va seguint camins perduts que ha esdevingut corriols. Són 100 % ciclables.


Que ho gaudiu.


Comentaris