Sortida dels Nassos. La darrera en BTT de 2013.

Font de la Girada
Aprofitem les vacances de Nadal i amb el Josep comencem l’ excursió. El mati es emboirat i amb el termòmetre sota 0º. Anem direcció del Poal. A sant Joan enfilem el primer corriol pel mas Vilatorrada i el bosc de Vilatorrada, ens du fins a trobar les pujades del Collbaix. Per l’obaga de cal Servet, arrobem dalt del coll. La pujada ens ha fet entrar en calor. Ara anem seguin corriols un rere l’altre. El camp del Collet, el camp del Isidró, les Tortes, obaga de la font dels pins. El corriol ens deixa a la porta de la Maçana. Ara pel pla dels Manresans anem atrobar la costa de la Mallencosa on seguirem el corriol aeri, per sobre la solia del Puig i al fons la C 25. La boira de primera hora ha anat escampant i aprofitem per gaudir de sensacionals vistes .
Corriol Aeri (Fals)
Arribem a Fals i tot seguit som a l’estació de Rajadell. Després de un bon mati de corriols no pot faltar un bon esmorzar. Als diferents establiments de l’estació.
Font de l'Arrel
Ara toca anem seguint l’antic camí de Rajadell sempre prop de la riera. Sota la C 25 deixem la carretera i anem cap els Bancals i al pont Nou  tornem a segui un sensacional corriol que segueix la Font de la Girada, la font de la Teula. Nem seguint prop de la riera per sota  el bosc de la Noguera, camp del Suanya i som a la font de l’Arrel.

Del Suanya cap a cal Magdalena, travessem el barri de Sol i Aire. Arribem a Manresa perf la zona esportiva del Congost.

El recorregut transita principalment per corriols gaire be sempre ciclable excepte algun punt que ens caldrà baixar i empènyer la bicicleta.

Segur que es un recorregut, als entorns de Collbaix, que ens farà gaudir de valent. Els corriols que transita, les sensacionals vistes que ens oferint al llarg del camí. L estació de Rajadell que ens permetrà gaudir d’un bon esmorzar

Les fotos a l'ellaç

La traça del recorregut.

Comentaris

KARLMARX ha dit…
Te molt bona pinta.
Me la guardo per una propera ocasió.
Bon any 2014