Pels voltants de Sant Benet de Bages.



Darrerament tenia oblidada la bici de BTT, avui en plegar de la feina, li he tret les teranyines i a fer un tom per les rodalies.

Surto de Manresa ca a trobar el Llobregat, aquestes hores es ombrívol i frescal. Desprès de deixar erera l'aiguabarreig del Riu d'Or anava distret mirant els ocells quan una mica mes i eetaballem amb un altre ciclista que venia de cara. Penso que cal estar atent doncs aquestes hores la gent aprofita la temperatura per gaudir del entorn. Desprès de creuar el riu pel pont de les Generes un corriol amb du a sobre el Llobregat davant de Sant Benet de Bages. Unes fotos i segueixo pujant fins Navarcles.

Deixo la població pel pont vell , a la fabrica vermella. Segueixo el camí molt malmès que sur a costat de la granja de l'altre canto de la fabrica fins prop de Sant Fruitós. El camí esdevé corriol i en alguns traços ple de fanals i algunes bardisses, es el temps, les pluja de la primavera, l'herba ha fet de les seves. Ara soc damunt de Sant Benet pel canto de Sant Fruitós, unes altres fotos de l'altre banda, el Montcau Imponent al Fons i a la dreta la serralada de Montserrat. Continuu per camins ara cap aquí ara cap allà fins deixar les Brucardes, surto de Sant Fruitós pel camí de costat del riu d'Or i fins el Mas Reguer. Ara nomes cal seguir pel voral de la Séquia i finalment al parc de l Agulla.

Recorregut fàcil i assequible que transita combinat camins i corriols, 100 x 100 cilclable en qualsevol sentit. Recomanable per fer de tarde dons es força ombrívol.


Transita per les poblacions de Navarcles, Sant Benet de Bages, Les Brucardes, Sant Fruitos, Sant Iscle i Manresa.










Traça a Wikiloc.

Comentaris