Un tomb per la Segarra.


Plans de l'Astor
 A  1/4 de 8 sortim de Manresa cap a Sant Joan de Torroella. Anem pujant gaudint de la tranquil·litat de aquestes hores i de la fresca que encara dura. Deixem enrere Falls, l'estació de Rajadell, Castellar, Aguilar de Segarra, Sant Pere Sallavinera, i Calaf. Ara som al altiplà i anem direcció de Conill on agafem el camí rural que per la zona dels molis ens du a L Estor. Aprofitem per fer alguna foto i gaudir del entorn.
Plans de l'Astor
Arribem a Ca la Maria a Sant Guim de freixenet.  Avui deu ser per la fira, la colla es la meitat que el darrer dia. Fem unes fotos de la Penya doncs gaire be no coincidim tots junts i reprenem el camí de tornada.
Esmorzant a cala Maria
Anem cap a Sant Ramon creuant els petits pobles de Gaver, Estaràs i finalment Sant Ramon. Ara anem cap a Ferran, en creuar Conill ja comença fer olor de dinar.
Som a Calaf, toca desfer la carretera del mati. A l'estació de Rajadell seguim per costat del eix, per cer que esta en obres, creuem Monistrolet  i som novament Manresa.
El Salva . l'Elias i el Litus  prop de St Ramon.
Realment sensacionals les sortides cap a la Segarra doncs la tranquil·litat de les carreteres i les sensacionals panoràmiques que hem pogut gaudir son dies que fan afició.

Dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris