Seguim les carreteres de la Volta.



Desprès de 2 anys aquest mes de Març he tornat a rodar per les carreteres de la rodalia, tan per retrobar-me amb  companys que feia temps que no coincidíem. També  tinc ganes de preparar-me  per fer algunes sortides que amb ballen pel cap amb la FFCT. La Toscana, el Rosselló, Setmana Federal...



Avui el grup ha estat prou nombrós, dons em aplegat  un grup de 20.Seguim les carreteres de la Volta. Rodem direcció de Santpedor, la colla fa patxoca, seguim a Súria i enfilem l’alt de les Vilaredes. Es poden veure els senyals de la Volta a Catalunya que transitarà a primera hora de la tarda per aquesta mateixa carretera. Travessem Balsareny  i per una pista rural arribem a Navàs. Ens espera un bon esmorzar i fantàstica i millor gresca.
Seguim ara cap el  Cornet, passem Avinyó i Artés. Enfilem la darrera pujada del dia fins Calders i ja tot de baixada fins Manresa.

Sortida molt coneguda però sempre diferent, desprès dels darrers dia de pluja els camp`s semblen reeixits, els sembrats verds, els fruiters plens de flors.


Comentaris