De Tavèrnoles. Un tomb pels cingles de Vilanova.

Foto de Grup dal del Cingles de Vilanova

A les 9 del Mati  a Tavèrnoles. El Jean Pierre, mestre de querimònies, el Víctor, Agustí, ex companys  de feina, el Miquel, el Josep,  i tres mes. Ens trobem per tal de gaudi d’un bon esmorzar, be, desprès d’una pedalada pel entorn.
Dos companys
Comencem amb bona pujada fins trobar El GR 2, també camí dels Munts, que seguint la carena des de el santuari dels Munts segueix cap a Vilanova de Sau. Nosaltres resseguim el cingle de Vilanova.  La zona es amb molt bona vista, els Munts, Les Guillaries, El puig Cornador, als peus nostres Vilanova de Sau, i mes enllà , el Pantà  i  els cingles de Tavertet. Fotos de record del grup  i ara aprofitem corriols ben fresats i ciclables per tornar al punt de sortida  dons ens espera una bona tertúlia.
Es entaulem i comentem les nostres  experiències viscudes els darrers anys. Aquestes trobades sempre surten records de fa anys “ que valents que érem”, però tan se val som el que som.

Restaurant Colomer
Jean Perre " Xampi"
 Quan gaire be es mig dia aixequem el campament i uns cap a Castelldefels, els altres Manresa i la majoria cap a Roda i Manlleu.
 Sensacional excursió, magnífic esmorzar i el millor de tots la sensacional companyia.

La traça a Wikiloc.

Les fotos.

Comentaris