Dilluns 18 Juliol " Circuit de la Batalla de les Ardenes"






La batalla de les Ardennes, quest es el títol de recorregut del dia. Jo l'he canviat per " En Flandes se ha puesto el Sol" com diuen a la cançó.
El dia a començat amb pluja, no massa estona però suficient per crear el dubte de sortir o no.


























Agafo la bici equipat per dia de pluja, amb el gore,i som-hi. A la permnence van sortint grups poc nombrosos. Comencem a pujar doncs la regió es " balonee" que vol dir que sempre puges, doncs les baixades ni te'n enteres.













Per acar-ho d'arreglar-ho a Belgica sempre fa vent i avui no deixa de bufar, menys mal que ve de cara a la sortida i les forces encara estan senceres, pensava jo, amb el mal temps estava desvariejant, a la tornada també venia de cara com sempre. Entre ruixat, posar el gore, treure el gore, se m'ha acabat l'excursió i an estat mes de 100 k i 1600 m ascens. Amb aquest tems no gaudeixes de l'excursió, dons cal ser molt atent contínuament, un basal, la carretera relliscosa, un forat que no es veu, realment un d'aquells dies que no veus res. Cavalls i baques que pasturaven, la queque que em ve saludar en una parada i també porcs. Poca cosa, dons el dia no ha convidat pas a fer turisme, excepte a la Roche que ha escampat un xic el temps.












Esperem que demà millori el temps i es pugui gaudir de la sortida

Pots clicar per seguir llegint els altres dies de la SFE.Marche en Famenne



Comentaris

David ha dit…
Salut, pedals i bona cerveza, et desitgem de Castelló.
Agustí ha dit…
Merces, la cervesa de dema es a la vostra salut.