Volta al Bages. Etapa 4. El Bures, Castellbell, Monistrol, Monestir de Montserrat, el Bruc, Sant Salvador de Guardiola


 Aquest mati  amb un sol radiant  tocava la darrera de les etapes que configura aquesta volta all Bages
La sortida d'avui transita per Camins rurals asfaltats, pistes en bon estat i carreteres de baixa densitat de transit.

Emprenc l excursió al Pont de Castellbell on vaig deixar-ho ahir. Refaig el darrer tram per tal d'anar trobar la Cra BV 1273 que amb du a l'altre banda de Castellbell. La Bauma i Monistrol. Segueixo el camí que surt de l'estació del cremallera. Pujada forta pel costat del torrent del Rossinyol, he  recordat la baixada de fa un any en patinet i faig la foto al mateix lloc. La Calcina, Sant Benet, la colònia Puig i el Monestir de Montserrat.
Aprofito per  anar portar una espelma  a la Moreneta i tot seguit tranquil·lament aprofito per esmorzar.
Gaire be les onzè i s'ha omplert a vesar de gent , al ser diumenge aprofiten per veure l escolania. Decideixo de seguir. Ara per la carretera fins el coll de Can Maçana.. Baixada fins a Coll d'Arboç, Raval de Parrot, i Sant Salvador de Guardiola on es tenca finalment el cercle complert de la Volta al Bages. Darrers esforços i torno a  cassa.

Fa un any aquestes dades estava descobrir el patinet ja que no podia anar amb bici. Avui ha esta un  dia molt especial i  principalment  al pujar a Montserrat i poder fer la foto al mateix indret que vaig fer la del patinet.
I ja nomes dir que la volta al Bages no te un tros pla mes aviat al contrari. Si algú s'anima a dur a terme l'aventura de la Volta al Bages espero que ho gaudeixi tan com ho he gaudit jo tan en la preparació com el la realització.
 Dades i traça Clica
La traça de la volta al Bages a Wikiloc.

Comentaris

jerandonne ha dit…
Superbe, bonne route !
Hubert