I la tercera, cap el Cogullo.


Desprès d’uns dies de sortir sol, avui hem sortit novament amb el Joan.
A les 7  amb la fresca del mati, direcció indefinida, depèn del vent , sobre la marxa. Portem el traç que fa uns dies varen fer, Terra de Maquis 2011. Mirarem atentament el recorregut per tal de fer-ho al abast de qualsevol aficionat al  BTT.

Anem direcció de Rajadell per la riera  corriol entretingut i fresquet de bon mati. La font  amb un bon doll.  Deixem la riera i comencem a enfilar-nos cap a cal Maçana. Seguim la pista  direcció de Castellfollit. En arribar a Cal Formiguera ens entretenim buscant un camí d’un antic traç que no trobem, seguim planejant pels plans de cal Maçana. Pesem el Torrent del infern i  ja som al pla de Fontanelles.
Mentre pugem les corrues de formigues porta’n grans de blat cap el seu formiguer ens crida l’atenció, i també el contrast, el sobtat canvi de colors que ens pocs dies hem passat d’un verd intens i relaxant a un a  groc del blat a punt de segar.

A cal Torre deixem la pista de Castellfollit  i un camí a dels d’abans ens apropa  al Cogullo.
Parem a fer un recuperador most.. Retornem a lo nostre  i ara tot de baixada per les z arribem a Rajadell, per l antic camí de Rajadell a Manresa que ens deixa finalment on tot ha començat.
Dades i traç a Wikiloc.

Comentaris

Traje Cuero Moto ha dit…
No wonder this is beautiful.