Sortir a gaudir. (30 01 2011)

Aquest diumenge per tal de recuperar-nos de la sortida d’ahir am el Ramon fem una sortida como de i amb esmorzar inclòs.,
Ens trobem a ¾ de 9 a Pont de Cabrianes, enfilem direcció al Galobar pel corriol, seguim per les tapies, la Paloma, Torra Cabota i prada i fonda a la Vista Pirineus
..
Aquí coincidim am la penya ciclista Navarcles, i entre els integrants, el  Josep Mª Ferrer i Alòs, autor del llibre El Bages En BTT. Per a mi a estat una trobada molt emotiva, doncs fa anys que ens coneixem i compartim aficions, BTT, GPS. He pogut  felicitar-lo pel sensacional treball que va a dur a terme fent el llibre, i lo be que ens ho ha fet passar fent tots els itineraris. Li he proposat que fes Diploma per qui completi els 18 itineraris i  li ha fet molta il·lusió.
Desprès d’esmorzar ens en dirigit a Calders i d’aquí seguint corriols em coincidit amb els que participaven a la pedalada de Calders “ La Senglanada”.
Realment ha estat una matina d’aquelles que fan que un pensi que encara que sigui a no fer res val la pena sortir de cassa i gaudir-ne.


Comentaris