Bages en BTT. Recull de 18 itineraris interactius Google Earth

Des de fa un any, he anat recorrent amb bicicleta les excursions del llibre el Bages en BTT.

Unes les he fet tot sol, doncs després l’ intervenció quirúrgica del mes de febrer, he estat uns mesos sense poder fer bicicleta, aquets itineraris m’han ajudat a motivar-me per poder tornar-hi, ja sigui seguint el llibre de ruta i preparant els tracs com després duent-la a terme. Però la majoria acompanyat de bons amics, el Joan , el Ramon, el Josep, el Ramon V, el Ferran, el Joan G.

Han estat moltes hores de pedalar i de gaudir de bons moments amb tots els companys. De circular per entorns molt coneguts, i també desconeguts en molts casos. Hem travessat rieres en dies de fred i glaç, he pujat camins empenyent la bici “ tècnica patinet” perquè les meves capacitats no donaven per pujar dalt de la bici. He descobert racons fins aleshores desconeguts. També he après si cap una mica més de manejar aquest fantàstics aparells moderns com són Internet amb els seus programes, el GPS que et dòna una llibertat de moviments fins ara inpensable.

Aquí us deixo aquest darrer post del Bages en BTT . Es tracta d’un resum interactiu de tots els recorreguts que hem fet.

Espero que si dueu a terme els recorreguts en gaudiu molt i molt.

Comentaris