Bages en BTT recorregut n 8. Un tomb pel lluçanès. Avinyò St. Feliu Sasserra, Avinyò.


Avui, aprofitant l’estiuet de St. Marti del que estem gaudint, amb el Ramón i Jon hem decidit de anar a fer el recorregut nº 8 del Bages en BTT, Un tomb pel Lluçanès entre Avinyò i St. Feliu.
Aquest itinerari l’havia començat el mes gener del 2009 amb el Ramon i el Ferran, en aquella ocasió no el varem acabar, deixant per un altre cop el tram entre S. Feliu i Avinyò.
A 1/4 de 9 ens hem trobat a Avinyò. Del Primer sector, fins a St Feliu, cal de destacar, com no podia d’altre manera, el fet de travessar el gual de la Gabarresa, impossible damunt de la bici, ens ha calgut de descalçar i passar a peu, l’aigua estava gelada, en sortir de l’aigua nomes calia veure la ca de l’un i l’altre per endevinar que resultava una experiència “gratificant” je je je.
Em esmorzat com no podia ser d’altre manera al restaurant de Sant Feliu a “Cal Comes”. Resulta que l’Artur fa 3 dies que s’ha jubilat i ha uns nous administradors, anaven de volit, esperem que segueixin la tradició i mantinguin el bon ambient que el seu predecessor els va deixar.
Desprès del most toca continuar. Avui pel camí que fa un any no varem fer. Comencem baixant, bones sensacions desprès del esmorzar, travessem a gual la riera de Relat, el moli dels Arnaus i novament travessem la riera i encara un cop mes, fins a tres cops, menys mal que aquest riera no es la Gabarressa i ens permet de creuar sense descalçar-nos. Despres e tant de baixada i com no podia ser d’altre manera ens toca de recuperar i ara es de cara amunt i fins a arribar a Tarradelles. L’ermita es plena dons celebren el s70 anys del Jaume, l amo de Lloberes. Seguim ara per el Gr 4 que ve de Puigcerda, fins al coll de Comadons, aquí deixem el Gr que ens duria a Cornet i nosaltres segui direcció de la Portella. Desprès de creuar la cra. seguim el camí i un 1 Km enllà l’abandonem a lesquerre direcció de la font de la Robirassa. Plena de gent que estava preparant el picnic del dia. Darrers km de baixada ens porten novament al nostre punt de sortida Avinyó.
Decidim que la proper sortida del Bages en Btt serà la nº 2. Per les Valls del Montcau.
Les dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris