Sense por de pluja.!!!



Desprès de les abundants pluges de la tarda del divendres ha resultat difícil de trobar u camí que no estigues ple de fang, sempre es el mateix el que tomba cap a Calders.

Sortida a les 8 del mati quan definitivament a deixat de ploure. Emprenc la direcció de l’agulla i segueixo el camí de la sèquia, el torrent dels gitanos ja m he quedat moll doncs baixava amb forca aigua. Durant aquets primers quilometres, el terreny es mol esponjós , la bici costa d’avançar, penso que deuria de deixar els camins i anar per pista asfaltada, potser es el quadre nou que amb dona aquestes sensació. Segueixo cap el polígon del cementiri. Travessant la riera de Torroella, torno a enfangar-me. El corriol del Galobart que feia mesos que no passava, es ple d’arbres tombats i que cal esquivar. Pensava que seria la pluja però, el fang i els arbres tombats fan que la sortida esdevingui molt pitjor que si plogués. . Desprès de passar el Canadell enfilo per bones pistes cap a la Vista Pirineus i al arribar amb trobo tres valents del Team Poal tampoc han tingut por de pluja.

Quina alegria retrobar companys que feia mesos que no veia. Esmorzem com deu mana i reprenem el nostre camí, ara tots junts.

Seguim fins a Calders i baixem per el corriol de la Cra. Navarcles, les Brucardes, darrers corriols i finalment Manresa. Realment ha estat un bon dia , bons companys i bon estreno de quadre de bici.

Dema si el temps ho permet serà per tornar-hi.

Les dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris