" Hit Parade "dels 20 Principals Viatgers del Món



A TALL D'INTRODUCCIÓ :
Viatjar és una necessitat. Des de l'antiguitat l'home ha viatjat per buscar aliments, per millorar el seu benestar , per fugir de catàstrofes naturals i d'enemics , per sobreviure. Però també per descobrir el món, per admirar la seva bellesa, per peregrinar , per comprendre la raó de l'existència ...
Qui no ha somiat alguna vegada amb conèixer tots els països del planeta , o amb donar la volta al món , o amb pujar a l'Everest ? Avui en dia , gràcies a disposar de mitjans moderns de locomoció com ara avions i vaixells transoceànics , aquests anhels ja no són fantasies irrealitzables sinó que estan a disposició de qualsevol persona perseverant . Cada vegada més una ingent quantitat de gent inquieta sent el desig imperiós de dedicar una significativa part de la seva vida a viatjar .
És cert que al segle XXI ja està gairebé tot explorat sobre la superfície de la Terra no submergida per les aigües, excepte la immensitat de la freda Antàrtida i algunes zones al Brasil , Papua - Nova Guinea, Sibèria i Àfrica. Però contemplar les obres de la Natura, les erigides per l'ésser humà, o aprendre de les cultures de pobles que observen la saviesa dels seus avantpassats , també és descobriment personal constant. D'altra banda, bé té l'home actual que saciar la seva inevitable set de viatjar i d'adquisició de coneixements.

Pots seguir llegint: Viajeros notables

Comentaris

Carlos ha dit…
Interesante artículo .... muchas gracias !!!! ;-)
Suso ha dit…
Buen artículo. En la foto, Heinz parece que usa una plegable de 20 muy parecida a una Dahon.
Un abrazo.