Entre Sta Llocaia i el Puigmal.


Arriba el Juliol, tornen les migdiades del Tour. En acabar aquest divendres vaig anar a fer un recorregut que per mi és històric, la primera proba de bici en BTT va ser de Sta Llocaia a la font.
Avui amb el patinet he decidit provar-ho i no sols he arribat a la font, si no que he continuat a l’antena, i de baixada a l estació d’esquí del Puigmal, Cotzes. Ara per l’antiga cra , tancada al transit gaudint de la confortable baixada fins a Err. Aprofito per refrescar-me doncs la calor es deixa sentir. Tot seguit per la zona esportiva, de pujada i empenyen fins a casa
El recorregut si es fa en bici esdevé senzill, no és massa llarg, uns 20 km, el desnivell com sempre a la Cerdanya ja s’ho porta 600 m.. La volta en patinet ha estat força dura i sobretot per el fort pendent, sol ser sempre un % que no et permet de patinar i s’ha de empènyer. Tan en un cas com l’altre et permet gaudir de un entorn privilegiat, amb amplis horitzons, amb les muntanyes al fons, el Carlit, el Peric, Pics de coll roig, Puig Pedrós, la Carbassa, la serra del Cadi, la Tossa. Durant molt de tros, tan de pujada com de baixada es transita pel bosc, al estiu s’agraeix l’ombra.
Dades i traça del recorregut a Wikiloc.

Comentaris