Enramades 2010


Amb la calor dels darrers dies, penso que no he d’arribar molt tard si no vull agafar una soleiada. Sense saber on aniré, a primera hora surto amb la fresca, el termòmetre ja va cara amunt i marca 18º.
Per tal de rodar amb ferm fort enfilo direcció al parc de l’agulla, ja soc a Santa Anna. Recordo el primer dia que vaig agafar el patinet, ja no podia més. Travesso l’eix del Llobregat i per el aeroclub segueixo per la Corbatera, Cabrianes, el canal de Can Berenguer. Ja soc a Sallent, i renoi quina agradable sorpresa, els carrers estan engalanats per tal de celebrar la feta grossa de "les enramades de Sallent". Hi han carrers realment fantàstics amb panells molt acurats i fins i tot amb comptes per la mainada.
Deixo Sallent pel camí de la transsequia en bicicleta i arribo a Balsareny. Continuo per l’antiga via del carrilet que hem deixa a Navàs.
Esmorzar RESTAURANT SHERE-KHAN que no hos podeu deixar perdre. Ull, tanquen els diumenges
Enfilo novament el camí pel que he vingut. Paro a la resclosa dels Manresans a fe unes fotos. Els camps que fa una setmana estaven d’un ver aclaparador ara cada dia que passa guanya terreny el groc i en breu començarà les maquines a segar el camps.
Al arribar a Sallent un altre sorpresa, els pintors que participen al concurs de pintura rapida, estan acabant les seves obres d’art.
Segueixo novament el canal, la corbatera. Els darrers quilometres el mínim repecho esdevé un esforç per superar-lo. El termòmetre ha anat pujant, ja marca més de 30º. Serà un bon dia per anar a la piscina o bé la platja. Que bé que ja arribo i podré gaudir d’un bon refresc i una recuperadora dutxa.

Les dades i el traç del recorregut a Wikiloc.


Comentaris

Agustí ha dit…
El Bar de Navàs les dades son:
Restaurant Bar Shere Khan
Urbici Malagarriga
Esmorzars de forquilla i menú diari.
C/ Sant Genís, 23
Tel. 938204907
Navas
Tanca els diumenges.
Bon Profit!!!