¡Recollida de signatures per la seguretat dels ciclistes!



Vist: Arueda.com

Com haureu pogut llegir recentment en els mitjans de comunicació, Pedro Delgado ha dimitit com a responsable del grup de treball del GT44 de la DGT on s'estava lluitant per la nostra seguretat a les carreteres.

El motiu de la seva dimissió és que està fart que no li facin cas, com mostra al vídeo que ha difós, que les propostes d'aquest grup siguin sistemàticament ignorades i que més d'ajudar el ciclista, sembla que estiguin buscant fer-nos fora de les carreteres.

No obstan a això, Pere no vol deixar de lluitar per la nostra seguretat i ha decidit fer-ho des de fora. Per això, Alfonso Triviño, membre també del GT44 i advocat de l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP) ha elaborat, juntament amb el propi Pere i Pipe Gómez, president de l'ACP, un manifest per protestar davant dels càrrecs polítics d'aquesta manca de col.laboració i demanar que siguin tingudes en compte les nostres reivindicacions.

Sabem com està la societat, el poc que les persones s'impliquen en allò que no obtingui benefici econòmic, fins al punt d'oblidar-nos fins i tot de lluitar pel nostre propi benestar. També he vist a molts cicloturistes criticar els professionals per no ser capaços d'unir-se i protestar contra l'abús a que són sotmesos amb els controls antidopatge. Ells s'estan jugant la seva carrera professional, però i nosaltres? Ens estem jugant la vida a les carreteres! Qui no ha perdut a algun ésser estimat o company atropellat, o coneix a una altra persona que hagi patit aquesta terrible pèrdua? És que no se'ns encongeix el cor quan llegim una notícia d'un altre ciclista mort? Quantes vegades mentre donem pedals em sentit aquest calfred de perill quan un autobús ens passa a escassos centímetres? Bé, ara podem fer alguna cosa perquè la dimissió de Pere no sigui en va: signar el manifest.

No s'ha de pujar el Tourmalet ni l'Angliru, només dedicar-li un parell de minuts. Hi ha qui dirà ¿i per a què? No ens faran cas! Doncs com no ens fan cas és si no diem res. I quants més siguem, millor, que sàpiguen que estem aquí i que no ens quedem callats. Anima't i signa, és per la teva pròpia vida!

Per signar el manifest clica AQUÍ

Comentaris