Selenika 2009.


A les 7 de mati a cal Ramon estem carregant les bicis al cotxe del Miquel per tal d’arribar-nos a Navarcles. També ens acompanya el fil del Miquel, l’Eloi de 14 anys que fa poc que ha començat a sortir a bicicleta i es mostra realment entusiasmat.
Navarcles es ple a vesar de ciclistes, que estan escalfant per tal d’emprendre la marxa ( mes aviat es una cursa jejeje) amb el màxim de possibilitats.
El mati ha començat amb un xic de boira que va esvaint-se a mesura que surt el sol. Travessem pont de Cambrianes, Santpedor per camins que mai hem agafat i enfilem direcció de Callús.
En pujant cap a Viladelleva i el Portelll de l Llop el gran grup ens va avançant nomes se sent esbufega pels esforç. Un cop dalt, ens trobem els primers corriols. A alguns els surt la mala educació insultant als de davant, t’has de sentir de tot. Entre tant tornem a pujar i en un camí de baixada la roda del davant enfila una rassa que va deixar la pluja del estiu i faig practiques de Superman amb un salt pel davant i estavellant-me en una romeguera, els companys pregunten “ si m'he fet mal”, excepte un fort o cop i rascada a la cama no a estat res. Amb trobo amb el Ramon i comentem l’incident. Enfilem la darrera pujada abans del control d’ avituallament i el Ramón ara ternca la cadena. Com podem arribem al control a fi de repara la bici i curar la rascada.
Continuu cap a Castelladral Serrateix , Castellnou i finalment Navarcles.
En arribar al poliesportiu, aquest es ple a vesar. He recollit el recor de la 21 Selenika i el darrer avituallament.
Am el miquel comentem l’excursió, felic de la gesta del Eloi i finalment decidim de tornar cap a cassa.
Els companys Carles, Toni, Josep, Josep 2, Bet i companyia també han gaudit d’un fantàstic dia i ja pensen en mes sortides. Rocafortina 2009 Pots llegir el reportatge del Carles prement l’enllaç.
Nomes em cal donar la mes sincera enorabona per l’organitzacio, impecable i per suposat a tosts els participants dons ells son l’anima de la Selenika.
Fantastic dia de BTT per les nostres contrades. Fins la Propera.

Comentaris