Per les comarques del Anoia, Segarra, Solsonès

A ¾ de 7 a Cal Ros amb trobo amb el Josep, el Carles, el Salva i finalment el Toni. Des de la sortida a Castelltallat no havia sortit amb el Carles i companya i el cert es que s’emb fa molt agradable de sortir amb ells dons estan cercant nous recorreguts tan de Ctra. com de Btt i això fa excitant, motivant la sortida del disabte i per soposat sese descuidar un bon esmorzar.
Enfilem direcció de Calaf, seguim per Enfesta i Castellfollit de Riubregós ens aturem a fer un pantagruèlic esmorzar Restaurant "Cal Pep".
Continuem per Tora i cap a Hostal nou, aquí la ctra esdevé cicloturiste 100%, en tot el camí ni tan sols ens em trobat un cotxe. Son uns 15 km de pujada mantinguda sense grans pujades, amb boscos durant tot el camí, aixo fa que vagis gaudint de ombres, i al final quan gaire be ets al cim les vistes estan prou be. Al haver-la fet nova de Hostalnou a Biosca aquesta que du a Tora ha quedat tan sols pels habitants de la contrada i els cicloturistes com nosaltres. Al creuar l'Hostal Nou ens trobem els Navarclins, de la Selenika, que acabaven d’esmorzar i desprès de saludar-nos amb el Josep Mª i el Felix itots i el demes em seguit direcció del Miracle, Su, Cardona, Súria, Callús, un petit ensurt una punxada i ja som a Manresa.
Bona excursió, bona companyia i bon esmorzar.
Dades: Recorreguts 135 km ascens 1510 M
Podeu veure totes les dades i el trak del recorregut polsant l’enllaç. Es gentilesa del Carbas.

Comentaris