Sortida cicloturista pel Bergadà


A ¾ de 8 amb el Ferran a fi de acabar de comentar la sortida de la properes setmanes al meridià verd, em anat a estirar les cames amb bicicleta com no podi ser d’altre manera.


Direcció de Súria, Cardona, aquí em trencat a la dreta cap a Berga i desprès d’uns km ens arribem a Montmajor. Esmorzem al bar de la plaça que estava plena a vessar ja que els dimecres es el dia del mercat de Montmajor.


El comentari del dia es el fred doncs a les 8 del mati a 6º finals d’abril. Això ens fa dubtar pel que fa al equipatge que durem a la sortida a ultima hora i segons las previsions s’haurà d’acabar de ajustar.


Desprès d’esmorzar agafem direcció de l’Espunyola, Caserres, Puig-reig. A la travessia de Puig-reig ens avançant novament un grup de motards que ja ens els havíem trobat en pujant cap a Montmajor, esl em vis esmorzant a l Espunyola, ells enfila’n la cra que els du a Viver. Continuem el nostre camí cap a Navàs, Balsareny, Sallent, Artés, St. Fruitós i novament Manresa. Pots veure el recorregut clicant l'enllaç.


Aquets darrers km els ciclites que ens creuaven anaven d’estiu, dons la temperatura aquestes hores a esdevingut de 19º .


També em comentat l’oferiment que ens han fet el Codep 75 , entitat que organitza l’ €uro PN qe es dura a terme a final del 28 juny al 5 Juliol a Suècia entre Göteborg i Estocolm. Penso que serà bo fer un esforç i el juny aparcar altres activitats i dedicar a fer aquesta excursió cicloturista.

Comentaris