4 dies pel canal de Midi i la Robine del Aude. Setmana Santa 2009 del 5 al 9 Abril .



Diumenge. Abril 5.

Sortida de Manresa a 2 / 4 de 9 del vespre per tal d'anar a dormir a la Cerdanya, Santa Llogaia. Després de carregar les 4 bicicletes marxem pel cotxe al Eix del Llobregat ia les 10 som una loc. I ens entaulem Gaudim d'un pa amb tomàquet i truita de patates que ens a preparat la Mariona i una escalivada i esqueixada que el Ferran ens a posat una disposició. La sessió contínua aletes a primera hora de matinada amb Bromes xistes Que Ell et Ramon ens preparats. Finalment anem a dormir posa dema el tren no espera i la sortida serà cerveses 7h.


Dilluns. 6 d'abril.

Els despertadors ens desperta un ¼ de 6 endrecem les pertinences de cada o dins de les Sàrries. Ens uns cruspim cafès cafè amb llet, per desvetllar-nos i unes Magdalenes per esperar l'esmorzar, dinar.

Arribem un l'estació de la Tor de Carol ja és oberta i la calefacció, en marxa, s'agraeix, doncs estem al carrer de 2n. Les Muntem bicis, LEM instal · les Sàrries, i finalment, trèiem pel bitllet l' tren que ens dura à Toulouse. Aprofitem per aclarir uns dubtes sobre l'estació de tornada, si Narbona o ser el port La Nouvelle.
A les 7 al bus nostre punt, que ha posat la compañíaa a la nostra disposició arrenca amb les bicis instal lació als · lades compartiments de les equipatge. Parem a les estacions que ia Al llarg del recorregut, un Merens, aprofito per fer una foto del Pirineus anys feia Nevat com no estava aquestes dades. Continuem i travessem Ax els temes, la famos Cruïlla del Plateau d'Abella. En arribar a Tarascon sur Ariège, Cal deixar per l'autobús al tren pujar. Pugem al tren LEM i instal · les bicicletes a l'Espai reservat per posar l'equipatge, el tren va poc PLE el revisor com fa la vista grossa. Creuem El Castell de Foix ia ¼ d 11 arribem al'estació de Toulouse.
A 11 comencem les a pedalar pel Canal de Midi només al davant de l'estació. La sortida de Tolosa esdevé emocionat. Fotos i mes fotos del canal, dels Vaixells, de les torna a tancar Al llarg d'aquest que permeten als Vaixells de guanyar el Desnivell del terreny.
A com mig dia que no ens esmorzat em adaptem al orari d'aquí i parem A UN fer més d'un restaurant de les Nacions Unides Vietnamita, Villevigne una pocs Km del canal. Reprenem Tot seguit el nostre camí. La pista que fins ara un estat asfaltada Al llarg de uns 55 quilòmetres ara esdevé de terra compactada estat amb von.
Castelnaudary. Fi del recorregut del dia. A ens arribar al establim Hotel du Canal al costat del mateix canal. Després de dutxar-nos em anat UN arreglar Radi de la Roda que s'ha trencat pocs quilòmetres abans d'arribar.
Sopem a la Casa de la Cassoleta, Cassoleta de Castelnaudary. Hotel retornem al. Les noticies homes empresa que el fan Ferran ens deixi.

Dimarts. Abril 7.

Llevem Ens i qui mes qui menys aquesta afectat per la Marxa del Ferran. Tal com deien les previsions del temps comença el dia amb fortes pluges, estem esmorzem mentre veien la pluja cau com a sobre el Canal. Quan esdevé les 10 del mati tal Varem amb quedar com el mecanic de bicicletes Anem a Recollir la bici que deixar Varem per reparar.


Un ¼ de 11, sembla que ha deixat de ploure i el emprenem camí amb unes hores de retard. El Camí, és en bon estat però al cap d'una hora la pluja torna a fer acte de presència i al apropar-nos a Carcassonne, es va malmetent i es Converteix en una fanguera. Un ens fa ensurt desistir de continuar pel camí i el tramvia acabem les aletes d'un Carcassona per la CRA. Un Recorregut que Auria de durar poc mes de les quotes hora ens ha costat gaire de 5 pel camí de la LMA, per la pluja, per la Reparació d'una sarró, Agut s'ha d'improvisar un suport que s'ha trencat.

Decidim esperar que pari de ploure per continuar. Les hores passen i la pluja no deixa de caure. Decidim Ens de quedar-nos a dormir a L'Alberg de Carcassona. Gaire Fill les 5 de la tarda que, Molls AGCS com fem camí de l'Alberg de canviar a fi-nos i assecar la roba. L'Alberg és PLE i les Últimes 3 places ens les donen un nosaltres. Compartirem una habitació de 6 llits amb un japonès que fa un viatge per Europa en bici i dos Francesos mes.

Alberg L es troba ubicat al mig campana de la Cité El que fa que tan anant-hi com desprès de canviar-ens haguem pogut gaudir de la Cité de bonica Carcassona. Visita turística i ens Tot seguit em buscat Establiment per poder sopar i Desprès cap alberg al.


Dimecres, abril 8.

El dia comença com l'anterior, amb pluges. Després de preparació les alforges i esmorzar alberg al, decidim d'emprendre el camí si no plou El canal Seguint i si no amb tren. Sembla que el dia comença d'arreglar-se i Comencem a pedalar. Nomes sortir de Carcassona una parella que parlen Català ens donen el bon dia is'interessen per la nostre aventura.

Seguim el canal de policia cada mes tan transitat de Vaixells de gent com esports pantans, o caminant ser bicicleta fent. Creuem les comportes, una ENS 10 Les aturem a fer un cafè o Trèbes. Continuem i sembla que es repeteix · la pel lícula del dia abans Pluja i el camí amb fang.

Decidim d'aturar-nos a Dinar a Marseillette per veure si mentre tant afluixa. Al restaurant del poble amb coincidim 4 cicloturisme, cada un de les Nacions Unides amb enginy diferents, una amb un bici plegable, l'altre amb un Tricicle tombat i els altres dos tàndem amb i amb remolc am un moment em pogut gaudir de gran varietat d'enginys . Tots venien en sentit contrari i per la CRA. Doncs al canal i havia molt de fang i no volien saber-ne res. Després de dinar tornem al canal i al cap d'uns quilòmetres decidim de deixar-lo i seguir l'opció B, que va per carreteres de Seguin trànsit olla prop del Canal. Avui el vent ens ve de, Cul de serveis per Compensar el del dilluns. Creuem pobles Tranquils aquestes hores de la tarda, Pucherich, Roquecourve Minervois, Castellnau d'Aude, Tourrouzelle, Roubi, Peraza,

St Nazaire i finalment Le Someil. Al sortir del Trajecte del canal ens ha permes de gaudir de la Reggio de Minervois.
Arribem Li Someil i cerquem el nostre allotjament l' Alberg de Pierret Bernabeu. Nomes d'arribar la mestressa ens fa passar les Sàrries per aigua i les bicicletes posa aquesta tot ple de fang. Tres coincidim amb noies que semblen mare i filles quotes que han fet el mateix recorregut que nosaltres. Habitació Avui l és immensa, Disposa de dos llits de matrimoni i dos individus, cuina menjador que ens permet de preparar-nos alguna delicadesa per sopar. Nomes te un petit problema que fa un fred que pela i no Disposa de calefacció Cal Agafar les Mantes per abrigar-te.
Fem una volta per la petita població i el mes interessant és una llibreria de mes amb vell de 50,000 exemplars. Després de veure el Barça podem Sopar a la TF1 i tot seguit a dormir.


Dijous. 9 d'abril.

Ahir un poder Última Hora Varem veure dos nois que també allotjar-es van mateixa al git. Esmorzen coincidim i ens comenten que varen sortir de Bordeus Seguint el Canal lateral de la Garona i amb enllaçant el de midi travessen França d'Oest a est.

Avui sembla que per RFI podrem gaudir d'un dia de sol, que esperem també es mantingui el ventilar un ratlla. Després d'esmorzar i Com que els darrers dies em i ens endarrerit ja portem un dia de retard sobre les previsions decidim continuar si com del 4t dia es tractes. És a dir a que anem El canal de la Robine trobar l'Aude El seguirem fins a Port la Nouvelle.


Al poc de sortir de l'Someil uns 5 km El canal de la Robine. Aquest esdevé novament tranquila del tràfec de Vaixells que havíem vist els darrers dies al Canal de Midi i també canvia els arbres que proporcionin l'ombra, desapareixen els plàtans per aparèixer el pinyers agulles. Creuem ràpidament Salleles d'Aude. En sortir arribem a un punt que el canal i el riu s'ajunten. Per aquestos passar un Agafar Cal Corriol que pel pont de la via ens du a l'altre costat, és un desprès adrenalinic xic de Tres dies de relaxat cicloturisme.


Tot seguit ens aturem a preguntar una sequiaire les Nacions Unides. Seguim per pista molt bona fins a creuem que Narbona per · carrers paral lels tots canal i en arribar davant del Teatre agafem la pista ciclable que segueix la Robine.


Darrers Aquets quilòmetres maravellos el paisatge esdevé posa al canal transita entre els Aiguamolls produits per la desembocadura de l'Aude, entre els Estanys de Bages i Sigean a la dreta i el de Ayrolle al'esquerra.

Com no podia ser d'altre finalment arribat Manera em Al final del nostre recorregut un port de la Nouvelle. Aquí nomes d'arribar ens trobem una parella de Checs que amb 4 Mainader estan donat la volta amb bici per Europa.

A 2 / 4 de 5 em agafat el tren que ens du novament un Latour de Carol

Resum de la sortida:
Durada 4 mor. Del 6 al 9 abril 2009
Participants: Ramon, Ferran, Joan, Agustí.
Recorregut:
Canal de Midi. Toulouse, Castelnaudary, Carcassonne, Marseillette, Somail.
Canal de la Robine: Argeliers, Salleles d'Aude, Narbonne, Port la Nouvelle.
Distància total de 257 quilòmetres.
Meteorologia. Un dia de vent, dos de pluja i de les Nacions Unides de sol.

Notes a tenir en compte:
Canal de la Robine.
Un cop travessat la població de Salleles d'Aude, el canal de la Robine s'ajunta al riu Aude que cal de travessar. Sha d'abandonar la vora del canal a l'Enclusa abans de trobar el riu. Per l'esquerre, no està indicat, seguir el corriol que du a la via del tren, poc transitada, un tren de Mercaderies al dia o menys, cal seguir-la i travessar el riu Aude per un pont de ferro. No és gaire recomanable per qui Tingui vertigen o inclus per nens petits. Un cop travessat la pista esdevé molt bona fins a Narbonne.De Narbonne a port de la Nouvelle,és un paratge molt exposat al vent pel que caldrà esta previngut no es troben ombres i tampoc fonts d'aigua.

Les al Fotos Enllaç

Traça del recorregt: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=605966
Enllaços relacionats: Canal de Midi. com, Canal du midi.org

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola!
Som en Ferran, en Nin i la Noe i aquest estiu tenim moltes ganes de fer el canal. Us voliem fer algunes preguntetes:
-S'ha de passar per carretera??? (és que en Nin té un any i anità amb carret darrere la bici d'en Ferran...!)
-On dormieu??? s'ha de reservar des d'aquí??? Hi ha càmpings???
-Passejades pels voltants que valguin la pena
-Visita ciutats (Carcassone) val la pena???
-... alguna suggerència???

gràcieeees!!!

Noe
noemaleducada@gmail.com
Agustí ha dit…
Hola Noe

En cap moment es circula per ctra. La pista es molt bona i en algun trms curts s’estreny i es converteix en corriol. Cap problema per circular amb un remolc.
Pots trobar tota d’informació al Wev. http://www.canaldumidi.com/ i http://www.canal-du-midi.org/fr/default.aspx
Pel que fa a les reserves, depèn del esperit aventurer de cada u i tambe les dates que es vulgui fer. Nosaltres varem fer les reserva abans ja que érem un grup de 4.
Val molt la pena visitar les ciutats que travessa i per suposat Carcassona.
Seria convenient ,nosaltres la dúiem, la guia del canal amb explicació de l’historia, els diferents pobles, les adreces de allotjaments, càmpings, restauració, festes.
Suggeriments,no tingueu presa i gaudiu del moment.
Ja m’ho explicareu.
Salut.

Agustí