EL CAMÍ RAL de Manresa a Barcelona, per la Serra de l’Obac




Avui com el darrers dissabtes, amb el grup del Team Poal. El Pep, el Toni, els 2 Joans, L’Isidro, el Vitu i ... fins a 16. A les 8 sortida direcció del parc de l’agulla, seguim la sèquia i el Isidre ens enfila pel primer corriol cap els bombers. Travessem la carretera i seguin pels Plans del Grau. Corriol, algun que altre estrena amb Maria seguim fins a trobar el canal paral·lel al riu Llobregat. Passem el canal i fins a trobar la llera del riu Llobregat, immens, el camí es un seguit de basals que cal anar esquivant.

Ens trobem al pont de Vilomara i ens em assegut a esmorzar.

Seguim direcció de St Vicenç, els ànims s’han revifat desprès de reposar energies. Enfilem a l'esquerre el camí de St. Jaume de Vallhonesta, que mes endavant esdevé un bonic corriol i en pujada ens arribem al antic hostal del camí Ral de Barcelona a Manresa per la serra de l'Obac, anomenat de Sant Jaume de Vallhonesta.

Ara el nostre camí es aquest camí ral, seguim pel serrat dels Trons i altre cop corriol de baixada fins a tornar al Pont de Vilomara.

Travessem el Pla del Llop, el Mas Rubiralta per el “Camí de sant Jaume” o be "GR 4" de Puigcerdà a Montserrat i ja un darrer corriol ens du a la riera de Mura que cal travessar sense mullar-se. Darrers esforços i tornem a ser a Manresa.

La companyia, el recorregut i el dia han estat sensacionals . Fins la propera sortida.

Tota la informació, dades de la sortida i fotos al Bloc del Team Poal.





El Joan ha fet aquest magnífic reportatge fotogràfic i el trak del recorregut.


Comentaris