Avinyo- Sant Feliu Sasserra.




Seguint la guia el Bages en BTT l’itinerari 18 fa una descripció aquest recorregut.
A les 8 amb el Ramón i Ferran sortim d’Avinyó . El camí ens du a creuar la riera de Relat sota mateix del pont Gòtic. Tot seguit desprès d’uns quilometres de pujar i baixar, la sorpresa del mati, la riera Gavarresa aquí si que ni i a pont i dalt de les nostres bicis esdevé impossible de travessar, mig metre d aigua. Desprès d’arremangar-nos i treure les sabates , ajudats de la bici com si es tractes d’un basto travessem la riera, el cert es que l’aigua era gèlida , el termòmetre marcava -3 º .
Continuem seguint el nostre recorregut. La guia es de fa alguns anys i el que a les hores era camí, al punt Km 9,61, secundari ara a esdevingut principal i ens ha dut a equivocar-nos, menys mal que tots anaven a para al mateix lloc, però amb uns quilometres de mes.
Travessem la cas pairal de Can Torroella on aprofitem per fer unes fotos del magnífic Pirineus neva ja la vista de Sant Feliu..
Seguim el recorregut segon les indicacions i travessem la riera d’Ases, ara als llocs on fa sol el terreny glaçat esdevé enfangat i fa que se circuli amb cura. Travessem Mas Comolleda, mas Pujalt, darrera pujada i ja som a Sant Feliu.
Para i fonda a restaurant "Cal Comes". L’Artur, ens ha servit uns fantàstics i suculents Peus de Porc i Callós, estaven de rellepar-te els bigotis. Totalment recomanable aquest establiment 1er de la Guia Cicló- Gastronòmica d’aquest Bloc. Per si voleu reservar: Tel. 938819078, Plaça Major de Sant Feliu Sasserra ( Dimarts tancat)
La tornada a estat per la Cra. dons el mati s’havia esvaït entre travessar rieres i pantagruèlics esmorzars, em decidit que el resta del recorregut l’acabaríem quan s’hagi assecat el fang jejeje.



Totes les dades del recorregut i la traça a Wikiloc.
Enllaços relacionats amb aquesta sortida. GR 176-2 Rute de les 20 ermites
Totes les fotos al enllaç.

Comentaris