Dilluns 20. Carrión de Los condes a Leon.

El Camí s'allarga pels inacabables " Campos Góticos" una de les comarques mes extenses d'Espanya.

PA200306

La sortida es al llarg del Camí que aquí segueix la Via Aquitània que ve de Burdeos, aquest es un del trams originals.
Calzadilla de la Cueva, Sahagun, aquest amb 2 grans albergs que aquestes hores de mati, son 2/4 de 11 quan arribo, estan tancats. Paro a esmorzar i el segell el posaré en el següent poble que trobi.

PA200309


Aquí les guies que porto difereixen molt la del d'a peu amb la de Bicicleta, també unes carreteres locals del mapa indiquen possibles alternatives. Decideixo seguir pel Camí a peu, preguntar sempre segueix paral·lel a la cra.

PA200310


Travesso Bercianos del Camino, El Burgo Ranero i des de aquí una cra que segueix el Camí amb porta directe a Mansilla de las Mulas podent evitar un bon tram de Cra. N. 601.
Mansilla de las Mulas, l'hospitaler del alberg m'indica com tinc de fer entrar a Leon de la manera mes fàcil. Realment ha resultat fàcil nomes he hagut de vigilar al trobar la circumval·lació de León i segui direcció de Puente Castro i ja ets al bell mig de Leon.

PA200312

PA200311


Leon parada a la famosa catedral, recerca d'alberg i desprès a dinar encara que tard. Els restaurants estan tancats i o faig a un turc anomenats quewab, no esta malament. Al sortir un altre ciclista que fa el Camí entre a menjar, comentem lo complicat que es seguir el Camí a Leon ja que es poc senyalitzat,
Desprès de dinar una volta turística, he comprat uns xoriços que em porten records d'altres temps i s'ha past la tarda.

PA200321


Al vespre al alberg amb un Mallorquí, el Martí, em comentat l afició al Camí, ell ho ha fet 2 cops i aquest l'ha començat a Pui, es queixa de las deixalles que es troben al voral. Finalment a l'església del convent de l convent e assistit a la plegaria anomenat completes.

PA200317