PR-C 135 Ruta d'Artés, amb Btt.

Aquestes dades que son de retrobaments familiars i bones taules, em aprofitat amb familia, nouvingut al mon del Cicloturisme, a fer el sender de petit recorregut, PR-C 135 (Ruta d’Artés).


Sortim del bell mig d’Artés, seguint els indicadors i senyalització blanca i groga ens porta passant per Can Vila al terme de Navarcles. Arribem a la font i desprès el mas de las Tapies, aquí fem un gir 180 º i enfilem direcció nord, comencem a pujar suaument, passem pel costat del mas del Canadell per el bell mig del Mas de les Quingles i tot seguit trobem a l’esquerra el antic Forn de la Calç. Seguim per Torre Cabota al costat de l’antiga ermita, el camí es converteix en corriol i creuem la Cra. B.431 de Calders. Retrobem el terme d’Artés i comencem una pronunciada baixada que en du al camí de la Vall a la dreta i el seguim uns 2,5 qm. Coincidim amb el GR 177.1 que s’enfila a la nostre dreta direcció a Calders. Nosaltres continuem i girem a l’esquerra direcció O i trobem el mas i la font de la Posa. Travessem la Riera de Malrubi i arribem al mas Les Valls. Comencem un altre pujada que ens dura al camí ample. Si seguim el camí arribarem directes a Artés. El PR fa un gir in es porta per la riera de Salabarnada i tot seguit el mas del mateix nom. Ja estem a la vista d’Artés només queda creuar un altre cop la Riera Malrubi i fe la pujada de la font del rabal que ens trobem al bell mig d’Artes.
Encara que esta marcat com a i lo normal es fer-lo a peu. Ho hem anat a fer amb bicicleta i realment es ciclabble gaire be al 100 %. Cal anar amb comte al passar per la fon de las Tapies.
Adjunto aquest enllaç del sender PR C-135 Ruta d'Artés.
Dades a Wikiloc.
Per: Agustí Grané

Comentaris