Un any de cicloturisme 2006

Quan el novembre de 2005 Jaqués Maillet amb confirmava la participació al 11 Tour cyclotouriste 2006 amb el dorsal 142 vaig dir-me es una ocasió única per gaudir-ho. Primer objectiu assolit, que m’acceptessin al 11e Tour cyclotouriste.

Preparació física i dieta. Gener, vaig començar la meva dieta desprès de las festes de Nadal objectiu baixar 10 kg de la meva p...a
Els mesos de gener i febrer la posta a punt
amb sessions al Gimbe de pesés, circuits multipes, natació, estiraments i abdominals amb l’assessorament de preparadors/es Lurdes, Amàlia, Lupi, Manel, Jordi S,. Sessions de Spining amb l’Àngel, Pier Marten, (sandàlies), Arnau. I amb la companya de tots/es els participants a les activitats.

Comencem a Rodar. El mes de març amb el grup dels dissabtes. El 1001, l’Elias. Adolf, Miquel, Toni, Tonent, Antoni, Josep. Quim, vàrem començar a rodar per las carreteres de la contrada i desprès de celebrar el 50è aniversari amb una esmorzar a L'Estany les coses estaven a punt de canviar dons el primer diumenge d’abril començava la Brevet de 200 i calia escalfar motors.

A rodar i rodar. El mes d 'abril vàrem començar amb la Brevet de 200 a 2000 per h. Al coll de Torregassa, sobre Solsona el ràpids estirats per llebrers el N...i, el L..u i el F...x , i d'altres que ara no recordo el nom que ja començaven a preparar la seva Quebranta PRIVE ja els havia perdut feia bona estona i lo bo del primer d’abril que uns anàvem d’hivern i altres com el Pere d’estiu. L esmorzar a tota llet a Agramunt i menys mal que alguns assenyats vàrem decidir que si es podia fer ham 13 h ens quedava temps de dinar com senyors a S. Guim de Freixenet a cala Maria els afortunats. El mes d’abril va continuar sortida amb les llebres a Sta. Coloma,.

La nova experiència dels radis. Aprofitant las vacances de Setmana Santa dos radis, Seu i Puigcerdà per veure de que va aquest nou repte ciclista. L’experiència va ser per dir-ho d’alguna manera engrescadora. Sortir el divendres Sant a les 4 matinada a 4º feia un fred que pelava, però veure la sortida del sol pujant Clariana, el cafè amb llet a Solsona, el control i esmorzar a Oliana pujar per la vella carretera del pantà amb un aire que empenyia era sensacional. La tornada, Pujant la Creueta el dilluns de Pasqua caient aigua neu, pluja a Castellar de N’Hug i tota la baixada entre la caravana que tornava de passar unes mini vacances de setmana Santa. Fruit de l experiència he continuat fent radis els mesos següents. Amb el mestre / company Marti Flores vàrem Fer el radi de Balaguer amb el vent de cara i de Lleida. L’antiga NII s’ha convertit en una ruta ciclista fantàstica i mes si el vent ve de cul. , Radi de Girona i Santa Coloma amb el company i Mestre Júlia. Vàrem tenir temps de xerrar i xerrar d’experiències de brevets i Paris BREST. Petita avaria baixant de S. Hilari es va resoldre amb un filferro com es 2 cabals d’abans., i desprès vàrem arribar a casa del mecànic per acabar-ho de deixar a punt. Desprès de dina a Hostalric un ensurt físic, se em va infla un cullo devia estar fart de tanta bici no va passar d’un ensurt dons al recolocar-lo i una mica de crema contra les irritacions va retornar a la normalitat, produït potser per mala posició o be les primeres calors de la temporada. Radi de Vilanova amb el company Josep. Les costes de garrafa de Bon Mati van se sensacionals amb la remor del mar i la flaire del aire. Tenia una especial recança per aquest trajecte, especialment per el tràfec automòbils però vaig quedar mol satisfet i el tornaria a repetir sens dubte

Un Sant Jordi amb bici per mig Catalunya. El .23 04 Sant Jordi Brevet de 300 aquí comencen els famosos Llargets de la temporada, Calaf, Balaguer, Lleida, Montblanc, Valls, Igualada, Manresa. Es va tornar a rodar pel meu parer mol ràpid, això va fer que tingues una lesió al genoll que va durar una setmana. i va fer-me reflexionar , es tracta de sortir per gaudir i estar en forma suficient. Calia prendre mesures ja que no serveix de res entrenar molt per lesionar-te. El següent dissabte amb el
Maig ha sigut el mes per acabar la preparació. Brevet de 400, vegeu cronikes I Finalment Barcelona Perpinyà Banyoles.

Vacances 100 % Bici Finalment el 25 de juny va començar el 11 Tour Cyclotouriste 2006. Primera setmana d’agost amb la companyia de la família, desprès de l’experiència de 2005 a Oloron tothom ha estat d’acord a reviure l’experiència a un altre regió de Franca Mariona, Anna Jaume. I el company Josep, Anna Joel i Jara amb les bicis no podi a ser d’altra manera cap a la Conc ertació: 68ene setmana federal internacional de Cyclotourisme a Chateauroux. Els mes valents vàrem fer ciclisme i turismes si be es un a regió plana fins i tot es fa avorrit no pogué baixar. Vaig poder retrobar el insepar ables companys del Tour Janyk i Cristian que també estaven a la manifestació amb les corresponents famílies. Las Sra. Van fer Turisme i ciclisme, el dijous 60 KM amb grup familiar i amb el mallot negre fins a S. Valenti. I Els joves amb joves Francesos ciclisme , activitats cayac, rocodrom, bols, piscina i amis i amigues. I les mes petites també s’ho van passar d’allò mes be.

Fi de temporada Els mesos de Setembre Octubre , la intensitat a començat a ser menys, les sortides del cap de setmana s’han limitat a las de les rodalies, amb la Penya i la Mariona. I la Montserratina que no podia faltar.

I Desprès de 4 anys Dons la Marcha de Vic va ser la darrera que havia fet durant aquell inici de bicicleta de carretera 2002 i abans de començar l’experiència Cicloturista: PBP, Tour Cyclotouriste, Brevets, Brevets ciclomontanya. Va ser un recordar les primeres i úniques: Terra de Remences, Melcior Mauri, Bonaigua, Quebrantahuesos, Pascal Richar, Ariegeoise, i Marcha de Vic. Vàrem sortir de Manresa amb el Toni amb temps per anar a recollir la documentació, Rod Bok, i amb van donar un nº, el 66 i 2 brides, el Pere Simó amb va recordar que això no es com els brevets que aquí hi ha fletxes i esta tot marcat. Tot tremolava, la bici i jo. Les feres estaven escalfant com si no tinguessin temps de fer-ho desprès de lo que vindria 125 Km. Encara que vàrem arribar amb temps abans de començar. La sortida neutralitzada amb motos dels mossos obrint pas, va ser tots junts a Mil per h direcció a la Trona. Pujant la trona , amb va saludar el Prudenci de Reus que ha seguit el esdevenir de las brevets de 2006 que participava a la marcha amb coneguts, vàrem estar comentant esdeveniments cicloturistes durant un bon rato i rodant mes o menys junts durant bona part de la pedalade. A la darrera fletxa anàvem tan decidits i una mica mes i arribem a Tona per l’autovia. No es pot baixar el cap. I finalment s’ha acabat, petit rehabituallament , mallot groc com el del guanyador del Tour.

Temps d'hivern. Primera pedalada amb un del meus companys i mentors en le mont del BTT: Jean Pierre. Ja comença a fer-se difícil això d'aixecar-se a les 6 per anar a pedalar però la sortida que ha organitzat no decebrà. Les rodalies del Cabreres s'ho valen, corriols al bell mig de paratges impressionants plens de natura i estimballs . Esmorzem a Cantonigros a mig dia cap a caseta, ara tocarà per el Bages

Entre pedalade i pedalade. Diumenge a diumenge s’ha escapolit aquest any fantàstic de Cicloturisme. El 2007 potser PBP o, Tour de Tailàndia. I al horitzó del 2008 el 12è Tour Cyclotouriste FFCT o la Paris Pequin qui sap. Cal tenir motivacions per aixecar-se al mati i tornar pedalar.

Agusti

Comentaris